CopenhagenTAN
SPRAY TAN CENTER
Spray tanning i høj kvalitet.

That´so Sun Makeup
Forside Spray tan behandlinger Spray tan vejledning  Åbningstider, priser og booking Net butik Galleri Kontakt

Gallerier.
Vi har været til DM i Bodybuilding og Body Fitness i Herning d. 7-9 oktober 2011. I samarbejde med Dansk Bodybuilding og Fitness forbund, tilbød vi atleterne spray tan farve til deres konkurrence i Herning. Atleterne skal have en meget mørk farve for at alle musklerne kan ses i rampelyset. Derfor er de meget mørke! 
Ida her til venstre fik vores behandling og vandt guld! Stort tillykke til Ida. Vi havde mange atleter der benyttede sig af vores on site tanning service og tilbage meldingen har været meget positiv. Alle har været glade for den mørke, jævne farve. Vores farve er godkendt af DBFF dommer.
DR P4 var forbi og lave et interview om spray tan.(7MB)
Vi havde besøg af Line fra De unge mødre og TV4. Line skulle bruge sin farve i forbindelse med fotooptagelser og var her forbi med et tv hold. Måske har du allerede set klippet i fjernsynet.
Til venstre får Line og Anja en sludre om hvor mørk Line skal være inden spray tan behandlingen.
Til højre kan du se Lines fine farve, lige efter spray tan behandlingen.
 
Cecilie Hother var med i Vild med dans 2010 og kom her forbi hver uge, for at holde sin farve ved lige. Cecilie Hother og Mads Vad vandt i år! Stort tillykke til dem begge.
Her står Cecilie og Anja sammen i vores spray tan center på Frederikssundsvej.

Vi sørgede for at alle deltagerne i årets 2010-2011 musical Mamma Mia, har en flot farve til forestillingerne. Silas Holst er med i forestillingen her i Kbh. og fik spray tan hver uge. Mamma Mia har valgt selv at spray tanne, vi har leveret alt udstyr og løbende spray tan væsken til deres spray tan behandlinger.

Malena Belafonte og Silas Holst fra Vild med dans 2009, var her forbi og få Deres spray tan behandling, før de skulle optræde. De skulle være helt i gult og syntes nok lige det var pænere med lidt kulør.
Se video og billedserie fra BT´s hjemmeside her: 
Spray tan
behandling af Silas og Malena. 

Spray tan lokalet og indgangen.
Vente området og indgang til vores autospray kabine.
Her under er lidt billeder fra spray tan og solcentret. 

Effektive solarier.Personlig spray tan behandling.   

 

 

CopenhagenTAN - spray tan og solcenter  Frederikssundsvej 229, 2700 Brønshøj - www.spraytancenter.dk